Nieuwsbericht 02 januari 2011


Oud en Nieuw

Voor wie het nog niet wist : Stichting Ruitersporen zal begin deze maand worden opgericht! Iedereen die belangstelling heeft getoond, willen we daarom hartelijk danken. Hopelijk zullen er nog veel donateurs volgen!
Daarmee zal deze website formeel onder beheer van de Stichting gaan vallen, al zal ik me als webmaster bezig blijven houden met inhoud en vorm. Deze website zal mijn stempel blijven dragen, maar de meer persoonlijke zaken, zoals mijn 'uitstalling' van privé foto's, zullen verdwijnen. De komende tijd ga ik bezig met het reorganiseren van deze website, waardoor sommige pagina's niet altijd bereikbaar zullen zijn.

Het jaar 2011 belooft een opwindend jaar te worden. Na het opstarten van de Stichting met al zijn beslommeringen zal het kersverse bestuur zich al snel bezig gaan houden met de organisatie van de familiedag in oktober! Houd de berichtgeving in de gaten!

En tenslotte wens ik natuurlijk iedereen een heel gelukkig en gezond 2011 toe!


Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen. Vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.