Nieuwsbericht 20 januari 2016


Introductie familie (De) Ruiter
Een aantal jaren geleden stond er op de website een introductie. In een zevental pagina's werd in het kort verteld over de stamboom, de herkomst van onze familie, de achtergrond van onze familienaam, etc. etc.

Door nieuwe vondsten in het archief en nieuwe inzichten wat betreft de eerste generaties Ruijter raakte deze introductie achterhaald en verdween van de website.

Nu ik in het kader van het Ruiterboek 2016 met dit materiaal bezig ben, leek het me een goed idee om ook de introductie opnieuw te schrijven. Vanmiddag heb ik het resultaat op de website geplaatst; je vindt de introductie hier:
Introductie familie (De) Ruiter
Door middel van aparte navigatie kun je door alle negen pagina's heen bladeren.

Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.