Nieuwsbericht 06 oktober 2016


Wijzigingen Ruitersporen

Na veel wikken en wegen heb ik besloten om de Stichting vanaf heden anders in te richten:
  • In plaats van donateurs zal de Stichting voortaan toegankelijk zijn  voor leden. Lidmaatschap kost niets, maar donatie blijft natuurlijk altijd welkom. De huidige donateurs worden automatisch op de ledenlijst gezet. Leden krijgen toegang tot de volledige informatie op de website, net als nu de donateurs.
  • De jaarlijkse donateursdag vervalt. Incidenteel zal er bij voldoende belangstelling een Ruiterdag georganiseerd worden.
  • Het Ruitertje zal, in de oude vorm, niet meer verschijnen. Nieuwtjes, verhalen e.d. staan voortaan rechtstreeks op de website. Een maandelijkse nieuwsbrief zal een opsomming geven van de toevoegingen van de afgelopen maand. Deze nieuwsbrief wordt als e-mail aan de leden verzonden.

Ik hoop dat iedereen begrip heeft  voor deze veranderingen. Ik wil de donateurs hartelijk bedanken voor de ondersteuning in de afgelopen vijf jaar!Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.