Nieuwsbericht 16 december 2016


Nieuwe vondsten
Het onderzoek naar de vroege Ruijters gaat nog altijd door. Op internet is tegenwoordig van alles te vinden, waarvoor je vroeger naar een archief moest komen.
Deze week heb ik een opvallende vondst gedaan: in 1562 woonde er al een Johan Ruter in Muggenbeet!
Dit is ongetwijfeld familie, maar de aansluiting op onze stamboom is niet een twee drie duidelijk. Onze stamvader Jan Sijmons Ruijter is immers rond 1595 geboren, en daarmee zeker drie generaties jonger.
Binnenkort zal ik de bestaande reconstructie van de eerste generaties van onze stamboom uitbreiden met een aantal generaties. Daarmee gaat onze stamboom nog weer verder terug in de tijd en komen we in het begin van de 15e eeuw terecht!
Een kort artikel over de vondst van Johan Ruter vind je hier:
Nogmaals Johan Ruter

Ben je geïnteresseerd in het onderzoek naar vroege Ruijters, dan kun je hier terecht:
Onderzoek stamboom
Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.