Nieuwsbericht 03 oktober 2017


Het Statius von Düren Haus in Lübeck
Momenteel ben ik bezig om het verzamelde foto- en videomateriaal van mijn bezoek aan Lübeck te verwerken. Zie voor een overzicht: De Reuters van Lübeck.

Gisteravond heb ik de eerste video op het YouTube kanaal van onze Stichting gezet. Het is een impressie van het Statius von Düren Haus, waarvan de terracotta elementen ooit het huis sierden van Gerhard Reuter in de Braunstra├če.
Het is ook mijn eerste poging om uit verschillende videofilmpjes één montage te maken. De komende tijd zullen meer van dit soort filmpjes op het YouTube-kanaal van de Stichting verschijnen. Het is voor mij ook een leertraject want dit is allemaal nieuw voor mij. Al doende leert men!

Video-impressie


Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.