Nieuwsbericht 20 december 2020


BOB HAAN OVERLEDEN

Vandaag vernam ik uit de Verenigde Staten het trieste nieuws dat Bob Haan op 24 november j.l. is overleden.
Ik ken Bob al zo'n 25 jaar sinds Ali Douma ons met elkaar in contact bracht. Een gezamenlijk bezoek aan Blokzijl, waarbij Bob het orgel bespeelde in de Hervormde Kerk, staat nog in mijn geheugen gegrift.
Ook al woonden we zo ver uit elkaar, we voelden ons sterk verbonden. Bob was een zoon van Enno Haan en Elisabeth Ruiter, maar hij vertelde altijd dat hij zich veel meer "Ruiter" voelde dan "Haan". 
Toen ik hem vertelde van het idee om een Ruitervlag te gaan maken, was hij meteen enthousiast. Hij wou er ook een, en ik weet zeker dat die vlag (naast de Amerikaanse) veel heeft gewapperd in Grand Rapids!

Al die jaren hebben we zeer regelmatig emailcontact gehouden en hielden we elkaar op de hoogte van wel en wee.
Met kerstfeest belde Bob steevast op. Dat zal nu niet meer gebeuren, ik zal hem gaan missen...
Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.