Nieuwsbericht 19 april 2021


Groothertog Alexis

Sinds eind 2016 onderzoek ik de Zutphense Ruyterfamilie omdat ik vermoed dat onze familie hiervan afstamt. In de loop van de jaren heb ik heel veel informatie verzameld die ik tot dusverre grotendeels ongemoeid heb gelaten omdat ik eerst meer zekerheid wou hebben over deze veronderstelling.
Het lijkt me zo langzamerhand tijd om deze informatie beetje bij beetje op de website te zetten. Het gaat hierbij dus om de Hanze Ruyters: een familie van kooplieden / bestuurders / bierbrouwers die we behalve in Zutphen ook in Lübeck, Riga en St. Petersburg aantreffen. Dat dit allemaal dezelfde familie betreft valt overal op het internet na te lezen. De 'link' met onze familie is nog altijd onzeker, maar wordt steeds waarschijnlijker.

We trappen af met 'Groothertog Alexis'. Als zoon van de Russische tsaar begon hij een relatie met de hofdame van zijn moeder. Niets bijzonders?
Lees het artikel en oordeel opnieuw.Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.