Nieuwsbericht 13 augustus 2021


RUITER-beelden

Het was al eens eerder geprobeerd, maar bij een 'upgrade' van de website was het onderwerp 'gesneuveld'.
Ik heb het over RUITER-beelden; geen bronzen standbeelden zoals we die wel op pleinen en in parken vinden, maar foto's die op enige wijze verband houden met onze familie of familienaam.

Klik op foto voor groter formaat
Iedereen van ons kent vást die bordjes die je wel eens tegenkomt, waarop onze naam prijkt. Dat zorgt vaak voor een vrolijk moment; vooral als je een pad in fietst waar duidelijk bij staat: “verboden voor ruiters”.
Het leek mij een leuk idee om jullie te vragen om dit soort bordjes te fotograferen (al of niet met jezelf erbij) en naar mij op te sturen. Misschien met een kort verhaaltje erbij waar het is, e.d. Ik zorg er dan voor dat foto en tekst worden toegevoegd aan RUITER-beelden!


Naar RUITER-beelden!Uw reactie

We hebben veel last van spam machines die dit formulier met onzin invullen; vandaar de eerste vraag.

Wat staat hier?
Naam :
Reactie :
Als u uw emailadres invult krijgt u meestal binnen enkele dagen een antwoord terug. Dit adres zal niet zichtbaar zijn bij uw reactie op de website.
Emailadres :


Reacties op nieuwsberichten verschijnen meteen zichtbaar onder het betreffende nieuwsbericht. Uw reactie mag maximaal 500 karakters bevatten.
U kunt uw emailadres invullen als u een persoonlijk antwoord van mij verwacht; dit adres verschijnt NIET bij uw reactie op de website.